Közétkeztetés

Legyen Ön is partnerünk

Fő célkitűzésünk a vidéki és városi önkormányzatok által veszteségesen illetve rengeteg erőforrást lekötve üzemeltetett, továbbá folyamatos szakmai kihívásokkal teletűzdelt gyermek, szociális és felnőtt étkeztetést biztosító konyhák átvétele, bérbevétele, valamint működésük gazdaságossá tétele.

A mai gazdasági helyzetben a önkormányzatok számára hatalmas terhet jelent egy konyha fenntartása, hiszen az adott településen lévő kis létszámú étkezők ellátását a magas rezsi költségek miatt csak hatalmas deficittel tudják ellátni, ráadásul a változó hatósági követelmények és élelmiszer biztonsági előírások is folyamatos kihívások elé állítják őket. Vállalkozásunk és a velünk kapcsolatban álló önkormányzatok sikeres működésének alapja e települések ellátásának hálózatba való összevonása.

Cégünk fő alapelve, hogy az étkeztetési rendszerünkbe belépő Önkormányzatok költségeit a többi megrendelő költségeivel osztjuk el, így mindenkire kevesebb teher hárul.

Étkeztetési koncepciónk alapja mindig ugyanaz, viszont a helyi sajátosságok miatt szinte minden esetben egyedi és személyre szabott.

Az előrehaladott tárgyalások során kerülnek felszínre és alakulnak ki azok a fő irányvonalak, amelyek mind az önkormányzatok, mind cégünk számára garantálja az ésszerű és gazdaságos működtetést.

Lehetőség van az adott konyha főző- vagy melegítőkonyha szerinti működtetésére, valamint a meglévő munkatársak további alkalmazására is – alkalmazottaink több, mint 90 % -a önkormányzatoktól átvett dolgozó. Folyamatosan tárgyalunk újabb önkormányzatokkal, bővítjük partnerkörünket a lehető leggazdaságosabb működtetés érdekében.

A három alapkoncepció szerint a Kft báziskonyhát vagy melegítőkonyhát hoz létre, illetve csak az étkeztetési szolgáltatást nyújtja a megrendelők számára.

Ha főző vagy melegítőkonyha üzemeltetésre szerződünk, úgy garantáltan tovább foglalkoztatjuk az összes eddig ott dolgozó munkatársat, bérük, munkakörük és munkaidejük megtartásával, amennyiben az önkormányzat ezt szükségesnek tartja.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen személyes konzultációt tőlünk!

Kulcsár Gábor

Ügyvezető
06 / 20 / 297 - 4229
mintamenza@atroplusz.hu
Érvényesség:
2023.03.27-tól 03.31-ig
Érvényesség:
2023.03.20-tól 03.24-ig
Közétkeztetés

Kérjen tőlünk ajánlatot